Siivouskulma toimistosiivoukset Kellokoski Tiedustele lisää palveluistamme

Olemme yritystiloihin ja erityisesti porrassiivouksiin erikoistunut siivousyritys Keski-Uudenmaan alueella. Teemme monen eri alan yrityksille kattavaa siivouspalvelua vuosien kokemuksella ja ammattitaitoisella palvelulla. Porrassiivousten lisäksi teemme yleisiä toimistosiivouksia ja muita siivousurakoita taloyhtiöille. Palvelemme kaikkia yrityksiä ja taloyhtiöitä hymyssä suin ja ripeässä tahdissa.

TALOYHTIÖIDEN JA YRITYSTEN SIIVOUKSET

Toimistosiivoukset ovat siivousyritysten arkipäivää. Hyvin hoidettu ylläpitosiivous pitää työtilat puhtaina ja raikkaina sekä työntekijät terveempinä ja tuottavina. Toimistosiivoukset on parasta tehdä hyvin suunnitellulla aikataululla ja suunnitelmalla säännöllisin väliajoin. Näin vältytään lian pinttymiseltä ja kertymiseltä. Puhtaat toimistotilat ovat myös tärkeä osa yrityksen imagoa.

Eri alojen yritykset, kuten teollisuuden yritykset, kaupan alan yritykset
ja asiakaspalvelua tekevät yritykset hyötyvät edullisesta ja ystävällisestä siivouspalvelustamme. Neljän hengen voimin pystymme palvelemaan suurempiakin yritystiloja. Hoidamme myös pesu- ja saunatilojen siivoukset
ja peruspesut tarkoitukseen sopivilla pesuaineilla ja välineillä.

Myös taloyhtiöt saavat meiltä laadukkaat ja kattavat kiinteistösiivoukset. Tunnolliset porrassiistijämme ovat alan kokeneita ammattilaisia, jotka ovat ylpeitä omasta työstään. Suunnittelemme aina kohteemme siivousohjelman siten, että siivoojillamme on aikaa tehdä työnsä kunnolla ja huolellisesti. Koulutetut siivoojamme käyttävät parhaita saatavilla olevia välineitä ja menetelmiä.

Laadimme kuhunkin taloyhtiöön sopivan yksilöidyn ylläpitosiivousohjelman ensimmäisen tarkastuskäynnin ohessa. Näin taloyhtiösi säilyy siistissä ja kauniissa kunnossa ja asukkaat pysyvät tyytyväisinä. Ikkunoiden pesu on myös osa perusteellista siivousta. Muista kysyä meiltä, mitä kaikkia siivouspalveluja voimme tarjota sinulle ja kiinteistöllesi. Voimme sopia kanssasi sopivan siivoussuunnitelman puhelimitse tai tarkastuskäynnin ohessa. Teemme myös alihankintana eri siivous- ja isännöintiyhtiöille porrassiivousta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Siivouspalvelut kotitalouksille

Puhdas koti vain yhden painalluksen päässä

Siivouskulma siivouspalvelut Kellokoski ja Järvenpää

Soita ja tilaa taitavat ja tehokkaat siivoojamme paikalle