Siivouskulma toimistosiivoukset Kellokoski Tiedustele lisää palveluistamme

Vuonna 2012 perustetun yrityksemme Siivouskulma Oy:n palveluihin kuuluu myös mattojen pesu. Voit tuoda mattosi meille, ja me toimitamme sen puolestasi mattopesulaan. Lue lisää!

Palvelemme joustavasti Järvenpäässä ja koko Keski-Uudenmaan alueella. Toteutamme monipuolista siivouspalvelua vuosien työkokemuksella ja vankalla ammattitaidolla.

 

Meiltä saat asiakaslähtöiset siivouspalvelut yrityksille sekä yksityisille. Siivoamme nopealla aikataululla, huolellisesta työnjäljestä kuitenkaan tinkimättä, sekä yksityis- että yritystilat.

Tehokas pesu kaikenlaisille matoille

Onko sinulla vanha persialaismatto, joka kaipaa kunnon pesua? Uskotko, että värikkäistä räsymatoistasi tulisi entistäkin kirkkaampia tehokkaan pesun jälkeen? Tuo mattosi meille! Me välitämme mattosi pestäviksi Mattopesula Viiden Tähden Mattohuoltoon, joka on tunnettu, ympäri Suomen palveleva luotettava mattopesula.

 

Kun ulkoistat mattojen pesun alan ammattilaiselle, on sanomattakin selvää, että säästät aikaa ja ennen kaikkea vaivaa. Mattopesulan ammattilaisilta myös hoituu oikeaoppisesti maton kuin maton pesu.

Mattopesulassa on käytössä laadukkaat pesuaineet, joilla likaisemmatkin matot tulevat hohtavan puhtaiksi. Korkealaatuiset pesuaineet eivät koskaan vahingoita maton pintaa tai esimerkiksi haalista sen värejä useammankaan pesukerran jälkeen. Mattojen pesu myös tapahtuu nykyaikaisia pesukoneita käyttäen. Pesukoneista pidetään hyvää huolta, jotta ne toimivat moitteettomasti ja tehokkaasti. 

mattojen NOUto pesuun

Noudamme mattosi Järvenpään alueelta keskiviikkona ja palautamme ne seuraavan viikon torstaina, soita ja sovi noutoaika. Puh 050 470 4333

Jos sinulla herää kysymyksiä mattojen pesusta

Ota yhteyttä