Siivouskulma siivouspalvelut Kellokoski Soita ja tilaa itsellesi siisti koti

Vaikka toimistot ja taloyhtiöt ovat yleisimpiä asiakkaitamme, teemme kattavaa siivoustyötä myös yksityisasiakkaille erityisesti Kellokosken, Keravan, Tuusulan ja Järvenpään seuduilla. Kodin tai kesämökin siivouksessa taitavat ja ystävälliset siivoojamme ovat apunasi tarvittaessa myös kaikilla Keski-Uudenmaan alueilla, sopimuksen mukaan. Kodin siivouspalvelut sopivat erityisesti kiireisille ihmisille, suurperheille, isoihin asuntoihin ja liikuntarajoitteisille henkilöille. Siisti koti on kaunis koti. Älä siis aikaile ammattiavun tilaamisessa, vaan pyydä Siivouskulman ystävälliset siivousammattilaiset avuksesi.

KOTITALOUSVÄHENNYS

Muistathan, että siivouspalvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia! Tutustu kotitalousvähennykseen tarkemmin täällä.


Kotisiivoukset on myös mahdollista saada arvonlisäverottomasti, jos kyseessä on sosiaalihuoltopalveluna tai kotipalvelun tukipalveluna tehtävä siivous.

siivouspalvelut yrityksille

Tutustu yrityspalveluihimme ja porrassiivouksiin tarkemmin

Siivouspalvelut Yrityksille
Siivouskulma siivousyritys yhteystiedot

Soita ja tilaa taitavat ja tehokkaat siivoojamme paikalle

KODIN JA KIINTEISTÖJEN SIIVOUSPALVELUT

Kotisiivous on avuksi jokaiselle kotitaloudelle. Etenkin liikuntarajoitteiset ihmiset, vanhukset ja kiireiset uranuurtajat hyötyvät suuresti jo kertaluonteisestikin suoritetusta ja ammattimaisesti toteutetusta siivouksesta. Pyydä meidät ilmaiselle tarkastuskäynnille, jonka aikana kartoitamme siivoustarpeesi, tehtävät siivoustyöt ja hinnan. 


Palvelumme yksityisasiakkaille ovat erittäin kattavat. Teemme kaiken kokoiset ja näköiset perussiivoukset ja ylläpitosiivoukset kodissa ja muissa kiinteistöissä. Lattioiden ja seinien siivouksen lisäksi puhdistamme ikkunat ja pesutilat ammattilaisten pesuaineilla ja -välineillä.

Teemme perussiivousten lisäksi erityisiä loppu- ja muuttosiivouksia, kun olet muuttamassa uuteen asuntoon tai muuten vain tyhjentämässä kiinteistöä. Esimerkiksi rakennustyömaan loppusiivous hoituu meiltä hyvin ja kustannustehokkaasti. Perusteellisesti tehdyn loppusiivouksen avulla vältyt jälkilaskuilta ja lisämaksuilta.


Suurempitöisiä siivoustarpeita varten teemme raivaussiivouksia, jonka puitteissa hankkiudumme eroon kiinteistöäsi vaivaavista roskista ja turhasta tavarasta kertaheitolla. Suurimpia tavaroita lukuun ottamatta pystymme hankkiutumaan eroon kaiken kokoisista roskista. Vastaavat siivouspalvelut ovat myös yritysten ja toimistojen saatavilla. Tiedustele tarkemmin yksityisille tarjolla olevasta ylläpitosiivouksesta ja siivouspalveluista yhteydenottolomakkeella.